Westminister Abbey, sol og Hamleys

Vi våkner til stålende sol og blå himmel i dag - ikke verst til å være London i februar. Vi nøt en lang morgen etter en god hotellfrokost før vi bega oss ut i Londons travle gater. Westminister, Picadilly Sircus, Regent Street, New Bond Street, Oxford Street. Noe av det første vi gjorde i dag var å besøke Westminister Abbey hvor vi så gravplassen til en rekke konger og dronninger og selveste Isac Newton og Charles Darwin. Jeg har gått forbi denne massive kirken utrolig mange ganger, men først i dag har jeg sett innsiden. Jeg har ingen andre ord en WOW! Fra utside til innside er denne bygningen helt utrolig vakker. Alle detaljer, skulpturer, utskjæringer, kirkeglass og kapeller - alt er 100% gjennomført til den minste detalj. Besøk Westminister Abbey hvis du liker vakker arkitektur og historie. 

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Etter en gudommelig start på dagen spaserte vi til Picadilly Sircus med en sovende godjente i vognen. Hun sov i over 2 timer i dag i den nye vognen sin! Tror all den fine arkitekturen var mye å ta inn over seg, for hun satt med store øyne og beundret innsiden av Westminister Abbey. Under det enormt høye taket sa hun plutselig; "oooi mamma, må ikke falle ned!"
SONY DSC
Han her trengte en nuss, hehe.

SONY DSC
SONY DSC

SONY DSC
Syndige Cinnabons er et fast stoppested når vi er på besøk i London. Denne med pekannøtter, vanilje og karamell var farlig god...

SONY DSC
SONY DSC
Vel øverst i Oxford Street fant vi et annet fast stoppested, Chinese Express. Karamellisert kylling og ris til lunsj - er man på tur så er det lov !

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
Må skrive litt om Hamley´s til dere, for åh, Hamley´s... Et leketøysparadis for barn i Regent Street, for Gud så mye leker det er! Flere etasjer fyllt med alt man kan drømme om av leker. Alle merker, alle farger, størrelser, teksturer og fasonger. Kosedyr-hester så store at man kan ri på dem, kosedyr-løver på størrelse med ekte løver, jøglere i alle etasjer, såpebobler og flyvende fristbeer og droner over hodet på deg. Jeg har aldri sett Emmeline sine øyne så store før - hun var i paradis på jord! En hoppende glad jente gledet seg så veldig til å åpne de nye lekene hun var så heldig å få i dag da vi kom tilbake til hotellet. Blandt det hun ønsket seg aller mest fra Hamley´s var en større utgave av pingvinen fra Jellycat som hun har i to andre størrelser fra før. Lykken var stor da hun fant en stor utgave av "gimmi", og samtalen gikk i ett i vognen mellom de nye bestevennene hele veien hjem. 

Håper dere har hatt en fin dag hjemme i Norge :-)

18.02.2016 kl.19:21

S herlig lese 😀😀😀 s godt dere koser dere ogs Gimmi da Emmeline 😂💖💖💖 stor tante klem

Greta Oldfield

23.02.2016 kl.21:24

Anonym: Hehe, ja herlig :D Stor klem tilbake

Skriv en ny kommentar

Greta Oldfield

Greta Oldfield

27, Asker

Velkommen til min blogg / Welcome to my blog! Datteren til Anita Hegerland og Mike Oldfield og veldig stolt av det ! En blogg om hverdagen, trening, mammalivet og god mat.

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin http://determination.blogg.no

Sk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits