London sweet London

Røde busser i to etasjer. Røde telefonkiosker. Vakre, gamle bygninger. Regntung ettermiddag i London. Jeg er hjemme - i hvertfall i mitt andre hjem. Jeg har reist vanvittig mange ganger til England opp igjennom tidene, og jeg føler meg alltid som hjemme når jeg suser forbi grått landskap og murbygninger på vei mot London. Denne gangen har vi reist på studietur for å besøke noen kunstgallerier. Vi tok med oss Emmeline, og var veldig spent på hvordan dette ville gå. Sist vi hadde henne med på tur var hun jo knappe fem måneder. Det er klart det ikke er like stressfritt å reise med et lite barn, men hun har vært så flink! Det beste råd jeg kan gi er å aldri ha dårlig tid og ikke legge for mange planer når man skal på tur med småbarn. Det fungerte utmerket for oss i dag i hvertfall :-)

SONY DSC

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Vi ble så fryktelig sultne på ettermiddagen og bestemte oss for å spasere litt ute for å se om vi kunne finne et appelerende sted å spise middag. Etter mye om og men ute i regnet endte vi opp på en liten, intim italiensk-amerikansk restaurant. Servicen var god, men dessverre ikke maten. Tror kyllingen hadde ligget en stund på kjølerommet... Krysser fingrene for bedre matopplevelser i morgen. Nå skal vi stupe i seng med Emmeline i mellom oss :-)

Klem fra London !

17.02.2016 kl.22:28

Hils vakre England og London og alle kjente 💖💖💖💖😀😀😀😀 klem

Greta Oldfield

23.02.2016 kl.21:24

Anonym: Tusen takk, alle hilser igjen!

Skriv en ny kommentar

Greta Oldfield

Greta Oldfield

27, Asker

Velkommen til min blogg / Welcome to my blog! Datteren til Anita Hegerland og Mike Oldfield og veldig stolt av det ! En blogg om hverdagen, trening, mammalivet og god mat.

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin http://determination.blogg.no

Sk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits