Oppskrift: Mager lapskaus

Lapskaus er noe av det beste jeg vet, og denne lapskausen er full av smak, vitaminer og gode nringsstoffer som kan nytes med den beste samvittighet!


Ingredienser (nsket mengde av hver ingrediens):

ytrefilet av okse eller annet mager kjtt (ca 100 g per porsjon), kutt i terninger

klrot, skrell og kutt i terninger

persillerot, skrett og kutt i terninger

lk, skrell og grovhakk

brokkoli, kutt i biter

gulrot, skrell og kutt i biter

Ha kjtter i en gryte med lettsaltet vann, kok mrt. Ta ut kjttet av gryten og tilsett grnnsakene. Etterfyll vann ved behov, det skal dekke grnnsakene. Kok til grnnsakene er mre og tilsett kjttet. Smak til med salt, pepper og friske urter hvis nskelig (persille f eks). Hell av vannet ved hjelp av et drslag. IKKE kast det, for det er nydelig bruke som kraft i en saus eller suppe. Kraften er holdbar i ca 3-4 dager i kjpeskapet, og i flere mneder i fryseren. Mos alt sammen og spe ut med noe av kokevannet til nsket konsistens.

- mmm -

Skriv en ny kommentar

Greta Oldfield

Greta Oldfield

27, Asker

Velkommen til min blogg / Welcome to my blog! Datteren til Anita Hegerland og Mike Oldfield og veldig stolt av det ! En blogg om hverdagen, trening, mammalivet og god mat.

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin http://determination.blogg.no

Sk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits