Ytrefilet med ovnsbakte grnnsaker

bake grnnsakene i oven er s enkelt at det er utrolig dumt ikke prve det. Nr det atptil smaker helt fabuolouse, s er det vel bare hive seg rundt p kjkkenet. Sett ovnen p 230*C. Kutt poteter, klrot og gulrot i like store biter og fordel jevnt i en ildfast form. Fordel noen cherritomater og hele fedd med hvitlk i formen. Dryss sjenerst med en god olivenolje og krydre med flak av havsalt, kvernet pepper og dill. Ha midt i ovnen i ca 30-40 min. Ytrefilet av okse, kalkunfilet, svinefilet, kyllingfilet, ja du kan bruke det kjttet du mtte nske. Krydre det med dine favorittkrydder og sleng det p grillen. Har du ikke grill s steker du det i stekepannen, gjerne i ekte meiersmr for litt hverdagsluksus. Jeg elsker stekt champignon, s for meg er det intet stekt kjtt uten. Har du ikke smakt hele bakte hvitlksfedd, s gjr det! Fantastisk godt!




- enjoy in the sun -

det er sikkert utrolig godt :-D

mariajoosefine

16.06.2014 kl.17:07

n ble jeg sulten, mm! :-)

Greta Oldfield

24.06.2014 kl.17:30

annasylvelin: Det er det :)

Skriv en ny kommentar

Greta Oldfield

Greta Oldfield

27, Asker

Velkommen til min blogg / Welcome to my blog! Datteren til Anita Hegerland og Mike Oldfield og veldig stolt av det ! En blogg om hverdagen, trening, mammalivet og god mat.

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin http://determination.blogg.no

Sk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits