Indiskinspirert kylling

Det gr mye i kyllingfilet om dagen, det skal jeg bare innrmme. Derfor tenkte jeg tipse dere om en god kryddermiks som gir et hint av det indiske kjkken. Du steker rett og slett kyllingfilet, enten oppskjrt slik som jeg gjorde i gr, eller som hel brystfilet, i litt olje/smr. Krydre den ene siden med havsaltflak, gul karri, malt koriander og malt spisskumin (cumin). Kok ris (bruk litt ekstra vann s blir den ikke s trr) uten salt i vannet og tilsett heller et dryss med havsalt fr servering. Topp med trket persille (eller hakket koriander om du har) og servr med en frisk grnn salat. Anbefaler at du serverer agurk i salaten da de indiske krydderne smaker s mye bedre med agurk! Du kan gjerne gjre den hottere ved tilsette chilli.

N skal vi straks fyke ut dren for ordne det siste til dpen. I kveld og i morgen skal det pyntes og ordnes i stand i lokalet.

God fredag!

KreativPote

06.06.2014 kl.10:11

Mmm :)

Skriv en ny kommentar

Greta Oldfield

Greta Oldfield

27, Asker

Velkommen til min blogg / Welcome to my blog! Datteren til Anita Hegerland og Mike Oldfield og veldig stolt av det ! En blogg om hverdagen, trening, mammalivet og god mat.

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin http://determination.blogg.no

Sk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits