Ukens It: Sjokoladehavregrøt

Åå, denne fortjener å være ukens It, for den er nemlig et must for en hver sjokoladefreak å teste ut. Bildet sier alt mener i hvertfall jeg.

Du trenger:

ønsket mengde havregryn - jeg bruker ca 50 g økologiske lettkokte

ønsket mengde væske - jeg koker grøten på skummet melk, men du kan også bruke vann eller annen type melk

1 ss Regia bakekakao (evt sjokoladeproteinpulver)

1-2 ts Splenda

1 håndfull mandler, grovhakkede

1 håndfull kokosflak

1 håndfull grovhakket, mørk sjokolade

Kok opp havregryn og melk og rør om. Tilsett kakaoen og rør godt. Pass på så det ikke svir seg, sett platen på lav varme. Når grøten er ferdig, har du den over i en bolle (ikke for dyp). Jeg foretrekker at den er litt tykk, så jeg bruker derfor litt mindre væske. Topp med Splenda, mandler, kokosflak og sjokolade. Den mørke sjokoladen smelter utover grøten. 100% kosemat av det sunnere slaget.

- Kos deg -

Prinsessen

11.05.2014 kl.20:12

NAAM! ser farlig godt ut!

Vinn masse sminkeprodukter på bloggen min nå, om du vil delta <3

Ha en koselig søndag du <3

theresekristina

11.05.2014 kl.20:19

Mmm ditta skal prøvast :)

Silje Marie Mosveen

11.05.2014 kl.20:35

Nam det så deilig ut!

fitnessprosjektet

11.05.2014 kl.20:41

Har sjokoladehavregrøt fast til frokost, kjempegodt!! Bruker dog proteinpulver istedenfor kakao :-)
Det så utrolig digg ut :)

maria

11.05.2014 kl.20:55

Det skal prøves:-)

Johnsine

11.05.2014 kl.21:10

Ah! Dette pleier jeg å lage, men liker den litt mer flytende. Smaken er uansett fortreffelig! :D Herlig!

Linda Taylor

11.05.2014 kl.21:19

Det så skikkelig godt ut :) Men hva er splenda?

hanneelizabeth

11.05.2014 kl.21:48

Åh, det så deilig ut! Tror jeg må teste det ut :D

jose

11.05.2014 kl.22:04

Greta, chocolate has many calories.

Monday to run.

Hanne

11.05.2014 kl.23:17

Ohhh no.. det så syndig godt ut!!

Greta Oldfield

12.05.2014 kl.10:03

jose: True, but chocolate is great as a weekend treat!

Greta Oldfield

12.05.2014 kl.10:05

Linda Taylor: Splenda er søtningsmiddel (sukralose) som fremstilles av rørsukker. Det smaker derfor mindre kunstig enn andre søtningsmiddel, men har færre kcal enn rørsukker :)

Renate Hegerland

12.05.2014 kl.10:36

Jeg bytter ut Splenda'n med en halv tskj sukker ellers ser alt YUMMY ut :-)

Greta Oldfield

13.05.2014 kl.08:56

Renate Hegerland: Bytt ut Splenda med hva du vil, enten sukker, sukrin eller noe annet :)

Skriv en ny kommentar

Greta Oldfield

Greta Oldfield

27, Asker

Velkommen til min blogg / Welcome to my blog! Datteren til Anita Hegerland og Mike Oldfield og veldig stolt av det ! En blogg om hverdagen, trening, mammalivet og god mat.

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin http://determination.blogg.no

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits