Ukens It: Hugo Quevedo

Denne uken vil jeg gjerne skrive om min hundefrisør og gode kollega Hugo Quevedo. De siste fire årene har han frisert welsh springer spanielene mine, Bianca og Mimmi, og jeg er alltid like fornøyd når de er ferdige. Velduftende, nyklippede, herlige og gode!


Rufsemor Mimmi er klar for en klipp

 Hugo kommer opprinnelig fra Peru, og har bodd i Norge de siste 8 årene. Han har 35 års erfaring i utstillingsringen og over 20 års erfaring som hundefrisør. Han fikk sin første fox terrier da han var 18 år og ble tidlig bitt av ustillingsbasillen. Han ble raskt kjent for sine ferdigheter, både som handler og som hundefrisør.

Ordet spredde seg blant andre i hundemiljøet i Peru og en hobby utviklet seg til et yrke. I dag reiser Hugo nesten halve året på seminarer i Russland og andre deler av Europa. Samtlige av disse holder han selv. Han har deltatt med egne hunder, eller som handler, i alle de største hundeshowene i verden. Antall rosetter han har sanket i løpet av sin karriere er imponerende mange.

Hjemme i Italia har han og samboeren til sammen 25 hunder av rasene beagle, strihåret dachshund, fox terrier og irsk ulvehund. I tillegg til å jobbe som hundefrisør i Sandvika holder han tidvis også handlerkurs for ekvipasjer som ønsker å gå i ringen. Hugo har en forkjærlighet for de strihårede rasene, men friserer alle raser og alle pelstyper.


Ferdig - så vakker og nydelig

En behandling hos ham inkluderer alltid shampovask med massasjehansker, kloklipp, napp av ørehår og føn i tillegg til napping, klipping og/eller frisering. Han friserer også alle raser til utstilling og er alltid oppdatert på hvordan den aktuelle klippen skal være. Du finner Hugo på Dyrenes Storsenter i Sandvika og ham kan jeg virkelig anbefale på det varmeste J

 

Renate Hegerland

14.04.2014 kl.07:07

Så vakker og fin Muppert da :-) <3 <3 <3

Greta Oldfield

14.04.2014 kl.20:54

Renate Hegerland: Jaa, alltid fin etter å ha besøkt Hugo :)

Skriv en ny kommentar

Greta Oldfield

Greta Oldfield

27, Asker

Velkommen til min blogg / Welcome to my blog! Datteren til Anita Hegerland og Mike Oldfield og veldig stolt av det ! En blogg om hverdagen, trening, mammalivet og god mat.

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin http://determination.blogg.no

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits