Uke 32: Fødselsforberedende kurs & svangerskapskontroll

I dag er det kun 8 uker til termin, eller nærmere 58 dager! På onsdag var jeg på fødselsforberedende kurs på helsestasjonen og fikk mye nyttig informasjon om hva som skjer under fødselen, hvordan det foregår på sykehuset før, under og etter fødselen, hva som bør pakkes i fødebagen og om tiden etter barnet er født. De siste dagene har jeg kjent en inderlig trang til å få babyrommet i orden, men jeg må nok vente noen dager til før jeg kan begynne der inne. Først må vi pakke oss ut av de resterende eskene, henge opp de siste lampene og hyllene og vaske oss ut av den gamle leiligheten.  Men, snart!


/ flyttefrokost - melon, brødskiver, kaffe latte og vann / skoleboller / egg & bacon til lørdagsfrokost / smakebit av leiligheten /

På fredag var det tid for ny svangerskapskontroll hos jordmor, og alt var vel både med meg og lille snuppelura vår. Hun er veldig aktiv om dagen, og liker godt å sparke meg i ribbena ;)


Går straks inn i de siste 20% av svangerskapet, og både fødselen, babyrommet og sykehusbagen er ofte å finne i tankene mine om dagen. Er så uvirkelig at vi snart skal bli tre! Har bestemt meg for å ta en pause fra kiropraktikkbehandlingen, da jeg alltid blir verre samme dag og dagen etter jeg har fått behandling. Har tidligere sverget til kiropraktikk, men akkurat nå tror jeg det beste for kroppen min er akupunktur. Har vondt i bekkenet hver dag, og det begynner å bli ganske vondt å snu seg om natten. Men har på en måte lært meg å leve med dette, og er veldig glad for at jeg fortsatt er oppegående og i stand til å gjøre såpass mye som jeg kan. Har lært at det slettes ikke er alle som har bekkenplager i svangerskapet som er oppegående mot slutten. Vi tar én dag om gangen :)

Gleder meg til å vise dere mer av leiligheten når vi har kommet ordentlig i orden.

Enn så lenge så håper jeg dere har hatt en deilig helg og ønsker dere en fantastisk ny uke!

Skriv en ny kommentar

Greta Oldfield

Greta Oldfield

27, Asker

Velkommen til min blogg / Welcome to my blog! Datteren til Anita Hegerland og Mike Oldfield og veldig stolt av det ! En blogg om hverdagen, trening, mammalivet og god mat.

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin http://determination.blogg.no

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits