Sosekjøtt

Måtte bare titte innom her og dele denne utrolig deilige høstmiddagen med dere. Kun to ingredienser og to krydder i brun saus! Noe så enkelt og så utrolig godt. Jeg pimpet den opp litt ved å tilsette gulrøtter og laurbærblader mot slutten av koketiden. Servér med hjemmelaget potetmos. Perfekt høstkos spør du meg. Er visst noe av det beste jeg har laget i følge mannen, så da anbefaler jeg dere der hjemme å gi den en prøvesmak også!

Haha, jeg beklager dårlig bilde men jeg var så sulten at jeg nesten ikke hadde tid til å ta bilde. Ikke fikk jeg dandert det spesielt vakkert heller, så dere får bare unnskylde det. Kunne jeg sendt en smaksprøve gjennom skjermen til dere skulle jeg gjerne gjort det ! Jeg brukte denne oppskriften her som basisoppskrift. Sjokolade peanøttsmør ostekaken står å kjøler seg ned. Gud så god den ser ut! Vet om flere enn meg her i huset som gleder seg til å prøvesmake. Men først skal den bli ordentlig god og kald. Bilder kommer i morgen.

Ha en deilig fredagskveld videre.

Skriv en ny kommentar

Greta Oldfield

Greta Oldfield

27, Asker

Velkommen til min blogg / Welcome to my blog! Datteren til Anita Hegerland og Mike Oldfield og veldig stolt av det ! En blogg om hverdagen, trening, mammalivet og god mat.

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin http://determination.blogg.no

Søk i bloggen


Kategorier

Arkiv

hits